Impotenta

Impotenta si PowerV8®

Pentru milioane de barbati insa, a caror viata si relatii au fost reduse la zero, cauza principala fiind impotenta, PowerV8® – supliment natural de potenta ofera ceea ce parea inaccesibil: un remediu comod, lipisit de inconveniente si de grija unor accesorii, de injectii sau de introducerea unui fel de supozitor in penis. Este suficienta inghitirea unei singure pastile POWER V8 – ceea ce noi facem aproape toti fara probleme si fara teama.

Multi barbati sunt constienti de faptul ca au dificultati in a obtine si a conserva erectia, dar si mai numeriosi sunt cei care nu se considera impotenti, putand beneficia de tratamentele si suplimentele existente, inclusiv de PowerV8®. Acestia sunt in general barbati varstnici care au dificultati in obtinerea sau mentinerea erectiei, dar isi imagineaza ca varsta lor este cauza. Disfunctia erectila este mai importanta la persoanele varstnice , dar nu din cauza varstei, ci din cauza tulburarilor care in general o insotesc. Tocmai aceste tulburari reprezinta adevaratele cauze ale disfunctiei erectile.

Principalele cauze ale impotentei

Impotenta, denumita si disfunctie erectila are la baza mai ales cauze psihogene, acesta fiind principalul factor al impotentei barbatului din ziua de astazi, conform studiilor si medicilor urologi din intreaga lume. Importanta factorului emotional se asociaza cu reactia barbatului care se considera impotent.

Se poate vorbi despre o adevarata disfunctie erectila in cazul in care exista dificulti de intarire a membrului sau o durata a erectiei insuficienta, situatia mentinandu-se de mai multe luni sau chiar de mai multi ani.

PowerV8® - Impotenta

Cum se instaleaza impotenta?

Exista tendinta de a pune impotenta pe seama imbatranirii, deoarece impotenta se instaleaza mai frecvent la barbatii varstnici. In realitate insa, din cauza varstei, barbatul contacteaza anumite boli, care ele insele il fac impotent (arteroscleroza, infarctul, diabetul zaharat, cancerul de prostata). Imbatranind, barbatul poate intampina dificultati in obtinerea si mentinerea unei erectii.

In aceasta perioada, debitul sanguin este in scadere, la fel si cantitatea de testosteron, sensibilitatea fibrelor nervoase si elasticitatea tesutului muscular al penisului. In urma modificarilor intervenite se reduce numarul erectiilor, acestea ingreunandu-se. Rareori insa, in umbra schimbarilor ”naturale”, se ascund veritabile disfunctii erectile. Un barbat sanatos poate avea raporturi sexuale satisfacatoare pana la 80 de ani si mai mult.

Tratament ejaculare precoce:

Power V8 nu este doar un simplu stimulent sexual, ce ajuta impotriva ejacularii precoce, el vine si ajuta in cazul barbatilor ce sufera de erectie slaba oferind erectii puternice, de calitate, pe tot parcursul actului sexual.