Ejaculare precoce – remedii si metode

Ejacularea prematura este cea mai frecventa cauza a barbatilor, impiedicandu-i pe acestia sa-si satisfaca partenera. Ejacularea precoce, este in special prezenta la barbatii tineri, experienta si varsta inaintata permitandu-le barbatilor sa-si controleze ejacularea singuri. Controlul ejacularii se poate realiza si cu pastile pentru potenta PowerV8®, de multe ori acest supliment alimentar pentru potenta ajuta foarte bine in cazul ejacularii precoce, actionand direct asupra psihicului si reducand perioada de latenta, luptand cu succes contra ejacularii premature. O asemenea situatie ii va da mai multa satisfactie barbatului si, fara indoiala, partenerei sale. Intarzierea ejacularii nu trebuie sa mai fie o problema pentru barbatii ce sufera de ejaculare precoce , cu ajutorul pastilelor de potenta, rezultatele fiind pe masura asteptarilor dumneavoastra si ale partenerei, ce poate fi satisfacuta, fara a va simti complexati ca ejaculati rapid.

Ce este ejacularea precoce si cum o tratam?

Ejacularea precoce este caracterizata prin tulburarea mecanismului de reflex, care devine necontrolabil, deoarece survine in faza de excitatie a actului sexual. Ejacularea prematura se produce si din cauza dezechilibrului in repartitia excitatiei pe diferite segmente ale corpului. Unele zone sunt supraexcitate, mai ales psihicul, dominat de ideea esecului, iar alte zone ale corpului prezinta o excitatie minima.

PowerV8® Ejaculare Precoce

Ejaculare precoce: este cea mai frecventa disfunctie sexuala a barbatilor, dar sa nu uitam ca nu trebuie sa constituie o cauza de ingrijorare pentru barbat si pentru cuplu, deoarece exista totusi situatii in care ejacularea se produce regulat mai devreme decat doreste partenera si asta, pentru a obtine o statisfactie sexuala dorita.

Ejacularea precoce poate sa afecteze si in perioada sexuala activa, mai precis intre 18 ani si 59 de ani, dar exista numeroase tratamente care sa rezolve problema ejacularii precoce. Multi dintre cei cu aceste probleme (cei din perioada sexuala activa) incearca mai multe metode pentru aceasta problema si pentru un act sexual de lunga durata.

Metode eficiente pentru intarzierea ejacularii precoce:

  1. Strangerea glandului / capul penisului, atunci cand iti vine sa ejaculezi poti folosi aceasta metoda astfel, se creaza un disconfort usor iar ejacularea o sa intarzie.
  2. Gandeste-te la altceva, astfel iti vei distrage atentia si nu vei mai avea problema cu ejacularea precoce, multi dintre barbati o folosesc, gandindu-se la alte lucruri, lucruri pe care le urasc, le provoaca scarba etc…
  3. In unele cazuri pot folosi o terapie sexuala, ceea ce este reprezentata de masturbare cu o ora inainte de a incepe actul sexual.
  4. Graba strica treaba, uneori, insa alti barbati recurg la un pahar sau chiar mai multe de tarie astfel, se simt putin mai „amortiti”.
  5. Altii recurg la tratarea ejacularii precoce cu pastile pentru potenta si ejaculare precoce

Tratament ejaculare precoce:

PowerV8® nu este doar un simplu stimulent sexual, ce ajuta potenta, el vine si ajuta in cazul barbatilor ce sufera de ejaculare precoce (ejaculare prematura) si asta, pentru a va bucura de un act sexual cat mai lung, atat dumneavoastra cat si partenera dumneavoastra, el este un supliment natural pentru potenta.